Autolaadkranen

De multifunctionele en moderne vloot van BQ Duiker biedt een oplossing voor elke hijsklus. Afhankelijk van uw behoefte kunt u bij ons verschillende vrachtwagens met laadkraan met chauffeur huren. Onze auto's met laadkraan zijn al dan niet uitgerust met jib, met lier en/of oprijkleppen, maar kunnen ook een combinatie zijn met bijvoorbeeld een open, uitschuifbare oplegger. Ons wagenpark is volledig uitgerust met hypermoderne veiligheidssystemen en een 'track and trace' systeem.

Laadkranen met hijscapaciteit tot 100 tonmeter en ruim 40 meter hoogte
Onze kranen beschikken over een hijscapaciteit tot wel 100 tonmeter en ruim 40 meter hoogte en maken daarmee van elke gecompliceerde hijsklus een 'eitje'.

Hijskraan nodig in het centrum van Amsterdam?
BQ Duiker heeft ruim 90 jaar ervaring in hijswerk in de Amsterdamse binnenstad, maar ook ver daarbuiten. Wij zijn dé specialist in het hijsen van uw zware goederen, zoals bouwmaterialen en staalconstructies, maar ook het hijsen van technische installaties of machines is voor ons geen enkel probleem. Wij zijn zeer kundig in het vervoeren en hijsen van goederen in smalle straatjes of op een lastige ondergrond.

BQ Duiker vervoert én hijst uw vracht met slechts één vrachtwagen die voorzien is van een (laad)kraan. Wij ontzorgen u tijdens het gehele transport. Bovendien zijn we expert in (de)montage van industriële machines en installaties. Overige zaken als vergunningen, ontheffingen, wegafzettingen of verkeersregelaars zijn tevens onze zorg.

BQ Duiker levert ook toebehoren voor hijswerk
Naast de verhuur van kranen leveren we hijshulpmiddelen zoals rijplaten, pallethaken of vloerplaatklemmen en zo nodig stellen we hijstekeningen voor u op. Wij maken zelfs het bouwterrein toegankelijk voor (zwaar) materieel wanneer u gebruik maakt van onze rijplaten.