Dedicated transport

Transport uitbesteden? BQ Duiker uit Amsterdam-Noord is dedicated in contractvervoer

BQ Duiker in Amsterdam-Noord is specialist in dedicated transport en contractvervoer. Met bijna een eeuw ervaring en toegewijde medewerkers bieden wij ondernemers een totaalpakket op het gebied van transport. Dit doen we met vaste en deskundige medewerkers, vast materieel en vaste prijzen, desgewenst in uw herkenbare bedrijfskleuren. Wij zorgen voor de planning, bieden opslagmogelijkheden, handelen logistieke zaken af en leveren op verzoek 24 uur per dag, 7 dagen per week door-to-door diensten. Zowel in Nederland als in de rest van Europa.

Focus op uw eigen onderneming en vertrouw uw vervoer toe aan BQ Duiker
Waarom tijd, energie en geld spenderen aan zaken die u beter kunt uitbesteden? Zonde! Met meer dan 90 jaar ervaring is BQ Duiker voor ondernemingen een gelijkwaardige partner in transport. Onze bedreven medewerkers tillen uw logistiek naar een hoger level.

Eigen mensen, materieel en opslagcapaciteit = zekerheid en flexibiliteit
U hoeft zich geen zorgen te maken over planning, de inhuur van personeel of opslagvraagstukken. BQ Duiker heeft alles in huis voor een succesvol transport en is wendbaar als de situatie daar om vraagt. Met eigen mensen, materieel en ruime opslagcapaciteit bieden we zekerheid en flexibiliteit.

Uitbesteden van transport bespaart uw onderneming geld en risico's
Transport zelf regelen of uitbesteden? Het klinkt wellicht onlogisch, maar toch is het waar; het uitbesteden van transport levert uw onderneming aanzienlijke voordelen op. U draait namelijk dezelfde omzet met minder eigen mensen. En het niet aanschaffen van eigen voertuigen levert uw onderneming een groter eigen vermogen op. Daarnaast is investeren in opslag niet nodig: BQ Duiker beschikt over 1.700 m2 opslagcapaciteit. Prijsafspraken leiden tot een aanzienlijke reductie van vaste kosten en u verhoogt uw zekerheid omdat u operationele en financiële risico's verlegt naar BQ Duiker.

Meer weten over transport uitbesteden?
We brengen de kosten en baten graag voor u in kaart. U wordt er altijd wijzer van!

Contact opnemen
Dedicated transport