Bouwlogistiek

BQ Duiker in Amsterdam-Noord is specialist in horizontaal en verticaal transport van bouwmaterialen – ook inzetbaar als bouwhub!

BQ Duiker is uw specialist in transport. Naast horizontaal en verticaal vervoer fungeren we, met een ideale standplaats in Amsterdam-Noord, als bouwhub voor aannemers en toeleveranciers van bouwmaterialen. BQ Duiker vervoert bouwmaterialen vanaf de hub naar de plek van verwerking: just in time, just in place. Dit doen we veilig, efficiënt en met een hoge mate van flexibiliteit. U kunt bouwen op ons professionele team.

Eigen bouwhub in Amsterdam-Noord met 1.700 m2 opslagcapaciteit
Voor diverse aannemers en toeleveranciers fungeert BQ Duiker als bouwhub. Vanuit Amsterdam-Noord coördineert BQ Duiker het complete logistieke proces van uw bouwproject. Leveranciers van bouwmaterialen kunnen zonder wachttijden en op elk gewenst moment lossen in één van onze opslagunits. Met eigen materieel vervoert BQ Duiker de bouwmaterialen de binnenstad in – just in time, just in place.

Bouw schoner, veiliger en efficiënter met een bouwhub
Een zogenoemde bouwhub is zeer effectief om efficiënter en duurzamer (binnenstedelijk) te bouwen. Het grootste voordeel van een bouwhub is dat materialen van meerdere leveranciers tegelijk in één volle vrachtwagen vervoerd kunnen worden naar de moeilijk bereikbare binnenstedelijke bouwplaatsen. Dat betekent minder transportbewegingen van, naar én op de bouwplaats.

Uitgebreid wagenpark: eigen vrachtwagens met laadkranen en ervaren chauffeurs
De multifunctionele en eigentijdse vloot van BQ Duiker biedt een oplossing voor elke hijsklus. Naast diverse vrachtwagens met laadkranen beschikken we tevens over (uitschuifbare) opleggers en (semi-)diepladers – al dan niet uitgerust met hypermoderne veiligheidssystemen, 'track and trace' systemen en kooiapen (meeneemheftrucks). Ons rijdend personeel is actueel opgeleid en heeft ruime ervaring met zowel horizontaal als verticaal transport.

Specialist in Amsterdam: ruim 90 jaar ervaring in Amsterdamse binnenstad
B.Q. Duiker bergt vrijwel een eeuw aan kennis en ervaring op het gebied van speciaal transport en hijswerk in de Amsterdamse binnenstad. Wij excelleren in transportklussen die ongewoon zijn. Niet per se in afstand, maar zeker als het aankomt op het vervoeren, hijsen en plaatsen van zware of grote objecten op lastige locaties. Bijvoorbeed door de kleine ramen van een scheefstaand herenhuis op een smalle gracht '3 hoog achter'. BQ Duiker is uw Amsterdamse partner in bouwlogistiek.

Interesse?
Neem gerust contact op en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Contact opnemen
Bouwlogistiek