Zwaar transport

BQ Duiker helpt u uw zwaar transport te vervoeren

In Nederland is veel ingewikkelde wetgeving verbonden aan het vervoeren van zwaar transport. Heeft uw bedrijf of onderneming begeleiding nodig in het vervoeren van zware objecten die niet middels het reguliere transport vervoerd mogen worden? Dan helpt BQ Duiker u hierbij, van het vooronderzoek tot aan het daadwerkelijke transporteren.

BQ Duiker is gevestigd in Amsterdam-Noord, maar vervoert zowel binnen Nederland als daarbuiten, zowel nationaal en internationaal. Gezien de vestigingslocatie is een van de specialiteiten zwaar vervoer in en rondom Amsterdam (Zuid-Oost). Waar uw bedrijf zich ook bevindt, BQ Duiker ondersteunt u gedurende het gehele traject rondom exceptionele transporten.

Welke objecten vallen onder zwaar transport?

Zwaar transport is een vorm van speciaal transport waarvan het bij wet verboden is om deze objecten middels de reguliere manier te vervoeren, bijvoorbeeld met een vrachtwagen. Zwaar transport is hier, zoals de naam al zegt, te zwaar voor. Wanneer men zware objecten vervoert is het belangrijk om stil te staan bij de veiligheid. Daarom worden er bij zwaar transport andere methodieken en vervoersmiddelen gebruikt om een object van plek A naar plek B te vervoeren.

U kunt bij zwaar transport bijvoorbeeld denken aan staalconstructies, zware machines, speciale grote bouwmaterialen en technische installaties. Weet u niet zeker of het product dat u wil vervoeren onder zwaar transport valt? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met BQ Duiker, zodat wij u van informatie en goed advies kunnen voorzien dat u nodig heeft.

Laat uw zwaar transport vervoeren door BQ Duiker

Er komt veel om de hoek kijken wanneer u een object moet vervoeren dat onder zwaar transport valt. De wetgeving die hier mee te maken heeft is uitgebreid en u heeft verschillende documenten nodig om uw objecten daadwerkelijk te kunnen vervoeren. Heeft u bijvoorbeeld al rekening gehouden met de ontheffingsaanvragen en vergunningen die nodig zijn?

Het is vaak niet mogelijk om zelf transporten te begeleiden. Met onze jarenlange ervaring hoeft u zich hier overigens geen enkele zorgen over te maken wanneer u kiest voor begeleiding door BQ Duiker. Wij regelen alles voor u, zodat u weer met een gerust hart adem kunt halen en uw materialen veilig worden vervoerd.

De locatie van vervoer maakt niets uit

Of het gaat om zwaar transport Utrecht, zwaar transport Noord-Holland of Zuid-Holland zit, bij BQ Duiker vervoeren we al de vormen van transport. Het maakt niet uit waar u gevestigd bent en ook niet waar het materiaal naar toe moet; onze klanten bevinden zich in het hele land. Wij hebben inmiddels al meer dan negentig jaar ervaring op de weg waardoor het voor ons geen enkel probleem is om dit traject van A tot en met Z te verzorgen.

We begeleiden u en regelen voor u de voorbereiding, de planning en het transport zelf. BQ Duiker doet daarnaast een ‘on site’ inspectie én een routeonderzoek, zodat we zeker weten dat alles volgens planning uitgevoerd kan worden.

BQ Duiker regelt uw zwaar transport

Wist u dat BQ Duiker een breed scala aan vervoersmiddelen heeft, speciaal voor uw zwaar transport, waardoor wij uw objecten moeiteloos en veilig naar locatie kunnen vervoeren? Wij beschikken over verschillende gesloten én open vrachtwagens, uitschuifbare opleggers en diepladers. Alles wat u nodig heeft voor uw uitzonderlijke transport hebben wij in huis, indien nodig maken we gebruik van onze heftrucks en laadkranen. 

Advies? Offerte?
Heeft u advies nodig over een zwaar transport? Of wilt u een offerte aanvragen voor zwaar vervoer Nederland? Ons team helpt u graag verder!

Contact opnemen