Hijswerk & Kraanverhuur

Hijskraan nodig? BQ Duiker uit Amsterdam-Noord levert verticaal transport op hoog niveau

In Amsterdam is BQ Duiker uw partner voor (complex) kraan- en hijswerk. We beschikken over ruim 90 jaar ervaring in verticaal transport in de Amsterdamse binnenstad én ver daarbuiten. Van bouwmaterialen tot staalconstructies, van technische installaties tot machines; BQ Duiker vervoert én hijst uw vracht met slechts één vrachtwagen die voorzien is van een (laad)kraan. Wij ontzorgen u tijdens het gehele transport. Bovendien zijn we expert in (de)montage van industriële machines en installaties. Overige zaken als vergunningen, ontheffingen, wegafzettingen of verkeersregelaars zijn tevens onze zorg. BQ Duiker: sterk in transport en hijswerk.

Compleet en hypermodern wagenpark
De multifunctionele en eigentijdse vloot van BQ Duiker biedt een oplossing voor elke hijsklus. Naast diverse vrachtwagens met laadkranen beschikken we ook over (uitschuifbare) opleggers en (semi-)diepladers – al dan niet uitgerust met hypermoderne veiligheidssystemen, 'track and trace' systemen en kooiapen (meeneemheftrucks). 

Onze kranen beschikken over een hijscapaciteit tot wel 100 tonmeter en ruim 40 meter hoogte en maken daarmee van elke gecompliceerde hijsklus een 'eitje'. Toebehoren nodig? Naast de verhuur van kranen leveren we hijshulpmiddelen zoals rijplaten, pallethaken of vloerplaatklemmen en zo nodig stellen we hijstekeningen voor u op. Wij maken zelfs het bouwterrein toegankelijk voor (zwaar) materieel wanneer u gebruik maakt van onze rijplaten.

Deskundig, professioneel en veilig
Niet alleen ons materieel rijkt tot een uitzonderlijk hoog niveau; ook de kennis van chauffeurs en machinisten van BQ Duiker is op peil. Al onze medewerkers werken deskundig en zijn actueel opgeleid. Ze beschikken over een professionele werkmentaliteit en voeren opdrachten uit conform wet- en regelgeving. Dat maakt ons een allround specialist in zowel horizontaal als verticaal transport.

Hijskraan in Amsterdam nodig? Vraag een offerte aan!
Ons team adviseert u graag over de inzet van onze hijskranen. 

Contact opnemen
Hijswerk & Kraanverhuur