Vrachtwagens

BQ Duiker beschikt over een uitgebreid en multifunctioneel wagenpark waaronder diverse open en gesloten vrachtwagens. Onze goed onderhouden vrachwagens zijn al dan niet uitgerust met laadkranen, (meeneem)heftrucks, jib en lier, en een 'track and trace' systeem. Zoekt u een vrachtwagen met chauffeur? BQ Duiker vervoert en/of hijst uw goederen veilig en efficiënt, ook van en naar binnenstedelijke bouwprojecten in Amsterdam en de rest van Nederland.

Gesloten vrachtwagen voor vervoer van verpakte goederen
In een gesloten vrachtwagen kunt u in feite alle verpakte producten laten vervoeren; klein en groot, licht en zwaar. Een gesloten vrachtwagen met laadklep is zeer handig voor het (dagelijkse) vervoer van bijvoorbeeld losse pakketten, rolcontainers, pallets of andere zware vrachten.

Gesloten vrachtwagen met meeneemheftruck
In dit type vrachtwagen kunnen wij vrijwel alles vervoeren en altijd droog. Van volle pallets met goederen tot losse zware rollen. Een gesloten vrachtwagen met meeneemheftruck of "kooiaap" is bedoeld om ladingen zelfstandig, via de zijkant van de vrachtwagen, te laden en lossen. Onze gesloten vrachtwagens zijn voorzien van schuifzeilen en schuifdak of van een volledig te openen zijkant. Zo staat niets het laden en lossen in de weg en het maakt het overladen van aanhangwagen naar vrachtwagen heel eenvoudig.

Het grote voordeel van een meeneemheftruck (of kooiaap) is dat onze chauffeur de lading zelf kan inladen en uitladen, ook als de vrachtwagen niet direct op het laad- of losadres kan komen. Door de inzet van meeneemheftrucks die ook in lengterichting kunnen rijden kan ook langere lading door smalle straten gebracht worden.

Open vrachtwagen met oprijkleppen
Een open vrachtwagen, al dan niet uitgerust met oprijkleppen en lier, wordt dagelijks in diverse branches gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan de wegenbouw of de agrarische sector. Alles wat rolt of rijdt, zowel licht als zeer zwaar materieel, kan met deze vrachtwagen met gemak worden vervoerd. Met de lier trekken wij elk voertuig de vrachtwagen op.

Open vrachtwagen met aanhanger
Een open vrachtwagen met aanhanger is zeer wendbaar, zelfs in de nauwe straten van de Amsterdamse binnenstad. De aanhanger beschikt over dekzeilen om uw lading droog en stofvrij over te brengen.

Open vrachtwagen met hijskraan
Dankzij onze vrachtwagens met (lange) kraan, eventueel met hydraulische jib, is de inzet van een aparte hijskraan overbodig. Combineer de wagen met een aanhanger en u hebt een efficiënte oplossing voor uw transport en hijswerkzaamheden. Met hulp van een lier hijsen wij uw lading met gemak over hoge obstakels. Ideaal voor het hijsen van bijvoorbeeld dakkapellen, airco's, dakbedekking of staalconstructies.