Ons materieel

Gesloten vrachtwagen met schuifzeilen en schuifdak

De laadbak van onze DAF vrachtwagen is uitgerust met schuifzeilen en een schuifdak. Ideaal voor het transport van goederen die bij het laden en lossen bijvoorbeeld niet nat mogen worden. Met een schuifzeil en schuifdak kan lossen via meerdere zijden (voor, achter, opzij) van de vrachtwagen gebeuren. Bovendien beschikt de gesloten vrachtwagen over een laadklep met een maximaal laadvermogen van 5 ton.

Schuifdak biedt meer ruimte om te laden en lossen
Met een schuifdak en -zeilen blijft er na het open schuiven van de wanden en het dak alleen een geraamte staan, waardoor er bij het laden en lossen bijna niets meer in de weg staat. Dit maakt de vrachtwagen met schuifdak en schuifzeilen zeer gewild voor het efficiënt en eenvoudig (over)laden en lossen van uw goederen. Met schuifzeilen zet u heel gemakkelijk de europallets met goederen direct op de juiste plaats in de vrachtwagen. Hierdoor zijn er geen extra handelingen meer nodig.

Optimaal laadvermogen van laadklep: 5 ton
De gesloten vrachtwagen is uitgerust met een stabiele laadklep die beschikt over een hefvermogen van wel 5 ton.

Vrachtwagen met chauffeur huren?
Met ruim 90 jaar ervaring is BQ Duiker een betrouwbare partner voor zowel horizontaal als verticaal transport. We zijn gespecialiseerd in exceptioneel vervoer, dedicated transport en (binnenstedelijk) hijswerk. Wij doen dat voor diverse branches. Onze vrachtwagens en chauffeurs zijn o.a. actief in de utiliteitsbouw, woningbouw en scheepsbouw. Met ruim ervaren en goed opgeleid personeel zorgen wij ervoor dat uw transport van A tot Z wordt verzorgd.

Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Bespreek belangrijke specificaties altijd met één van onze medewerkers.

Contact opnemen Stuur ons een vraag