Speciaal transport

Heeft u speciaal transport nodig?

Kies dan voor BQ Duiker uit Amsterdam-Noord

Speciaal transport is transport ontwikkeld voor objecten met bijzondere afmetingen of juist objecten die een afwijkend gewicht hebben. In de randstad is er al lang veel vraag naar deze vorm van transport. Of het gaat om speciaal transport Noord-Holland, Zuid-Holland of Utrecht, BQ Duiker is uw ideale partner.

In Amsterdam vindt u BQ Duiker, ons bedrijf heeft al negentig jaar ervaring met exceptionele transport. Gezien de locatie is speciaal transport Amsterdam (zuid oost) bij uitstek een van onze specialiteiten. Door BQ Duiker in te schakelen, kunt u uw spullen en objecten met een gerust hart laten vervoeren.

Veiligheid is erg belangrijk voor ons. Onze machinisten en chauffeurs hebben daarom allen de benodigde opleiding gevolgd om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

Speciaal transport kan van alles zijn. Het is transport waar zowel particulieren als bedrijven in de meeste gevallen begeleiding bij nodig hebben. Voorbeelden van speciaal transport zijn technische installaties zoals elektromotoren en luchtbehandelingkasten. Maar ook grafische machines, machines voor grondverzet, grote bouwmaterialen en diverse staalconstructies vallen onder deze vorm van transport.

Als u niet zeker weet of uw objecten op de reguliere manier vervoerd mogen worden, kunt u altijd contact opnemen met BQ Duiker zodat wij u kunnen voorzien van de informatie die u nodig hebt. 

Wanneer kiest u voor speciaal transport?

BQ Duiker kan u van dienst zijn wanneer u transport nodig hebt voor objecten met afwijkende afmetingen en gewichten, objecten die bijvoorbeeld een breedte en/of hoogte hebben die niet middels regulier transport vervoerd kunnen worden, het komt regelmatig voor dat bedrijven contact met ons opnemen voor speciaal transport Nederland omdat zij door de bomen het bos niet meer zien.

Alle informatie die hierbij komt kijken kan namelijk nogal overweldigend zijn. U hoeft zich gelukkig geen zorgen te maken over de wetgeving omtrent deze vorm van transport: BQ Duiker regelt de begeleiding van het vervoer van A tot Z. Ook voor zwaar transport bent u bij ons aan het juiste adres.

Het complete traject verzorgd door BQ Duiker

Er gaat veel werk zitten in het traject van speciaal transport, er zijn een hoop aspecten waar u over na moet denken voor u uw objecten kunt vervoeren. Wanneer u besluit om BQ Duiker in te schakelen hoeft u nergens meer over na te denken.

Wij zorgen voor de begeleiding van het gehele traject. Hierbij moet u denken aan het transport, de planning en de uitvoering. Maar wij helpen u ook bij het vooronderzoek, de voorbereiding, bijzonder transport begeleiding en voeren een inspectie uit op zowel de ophaallocatie als die van het afleveren. 

BQ Duiker vervoert ook naar het buitenland

Of u op zoek bent naar transport in Nederland of buiten Nederland, BQ Duiker vervoert waar dit nodig is. Zowel transporten binnen- als buitenlands. Ook de benodigde vergunningen, ontheffingsaanvragen en andere documenten worden door ons geregeld.

BQ Duiker doet een onderzoek naar de geplande route voorafgaand aan het vertrek, zodat zowel u als wij er zeker van zijn dat we niet voor verrassingen komen te staan tijdens het vervoer. Op deze manier wordt uw speciaal transport veilig en snel vervoerd tot de plek van bestemming.

Advies? Offerte?
Heeft u advies nodig over een speciaal transport? Of wilt u een offerte aanvragen voor speciaal vervoer? Ons team helpt u graag verder!

Contact opnemen