Exceptioneel transport

BQ Duiker uit Amsterdam-Noord is uitzonderlijk goed in exceptioneel transport

BQ Duiker is gespecialiseerd in het vervoeren van objecten met uitzonderlijke afmetingen of gewicht, ook wel exceptioneel transport genoemd. Met ruim 90 jaar ervaring garanderen wij goed voorbereid en strak gepland transport. Oftewel: geen verrassingen onderweg. Onze ervaren chauffeurs en machinisten zijn actueel opgeleid en hebben veiligheid hoog in het vaandel staan. Wij vervoeren en hijsen volgens de regels, zowel in binnen- als buitenland.

Voorbeelden execeptioneel transport

  • damwanden, staalconstructies en andere bouwmaterialen
  • graafmachines, shovels, bulldozers en overige machines voor grondverzet
  • drukpersen en andere grafische machine
  • brugdelen, scheepsonderdelen en diverse staalconstructies
  • elektromotoren, luchtbehandelingkasten en andere technische installaties

 

Compleet en hypermodern wagenpark
BQ Duiker beschikt over een uitgebreide en multifunctionele vloot waaronder diverse (open en gesloten) vrachtwagens, (uitschuifbare) opleggers en (semi)diepladers. Al dan niet uitgerust met laadkranen, heftrucks en 'track and trace' systemen.


BQ Duiker ontzorgt het complete traject rondom uw exceptionele transport
Onze aanbieding is volledig; wij verzorgen niet alleen het transport, de planning en de handling, maar tevens het hijswerk en op- en overslag. We begeleiden u bij het vooronderzoek, de werkvoorbereiding, de transportbegeleiding en een 'on site' inspectie. We voeren een routeonderzoek uit (in binnen- en buitenland) en regelen de nodige ontheffingsaanvragen, vergunningen en andere vereiste documenten.

BQ Duiker, uitzonderlijk goed in exceptioneel transport.

Advies? Offerte?
Heeft u advies nodig over een speciaal transport? Of wilt u een offerte aanvragen voor exceptioneel vervoer? Ons team helpt u graag verder!

Contact opnemen
Exceptioneel transport