Diepladers, semi-diepladers en opleggers

Wilt u extreem zware goederen vervoeren, onderdelen met uitzonderlijke afmetingen of andere lastig te vervoeren zaken? BQ Duiker is gespecialiseerd in het vervoeren van zeer zware, heel hoge en extreem lange vracht. Ook wel exceptioneel transport, speciaal transport, zwaar transport of bijzonder transport genoemd. Onze vloot bestaat uit 2- of 3-assige (semi)diepladers en opleggers, al dan niet (dubbel) uitschuifbaar en uitgerust met oprijkleppen, een lier en twistlocks voor het veilig stapelen en vastzetten van uw containers.

Dubbel uitschuifbare oplegger voor het vervoeren van extreem lange onderdelen
Met onze dubbel uitschuifbare oplegger verzorgen wij het transport van bijzondere afmetingen. De laadvloer van de oplegger heeft een lengte van 13,45 meter en is uitschuifbaar tot wel bijna 29 meter! Met een laadvermogen van ruim 12 ton kg kan de oplegger worden ingezet bij het vervoeren van lange en zware onderdelen, zoals het vervoeren van bouwkundige staalconstructies of brugdelen.

(semi) diepladers voor zwaar transport
Een dieplader is zeer geschikt voor zwaar transport zoals machinetransport en andere ladingen met afwijkende afmetingen of gewicht. De dieplader biedt extra laadvermogen door een mogelijke verlenging van de laadvloer. Bovendien is de zwanenhals van de dieplader afneembaar.

Wij zetten onze diepladers (met oprijkleppen en en/of lier) met name in voor speciaal transport van rollend materieel. Bijvoorbeeld voor het vervoeren van hoogwerkers, heftrucks, grondverzetmachines, walsen en ander rijdend en rollend materieel. Maar ook voor het transport van landbouwmachines, bouwconstructies of bijvoorbeeld zeecontainers met extreme afmetingen biedt een dieplader uitkomst.

Veilig stapelen en vastzetten van uw goederen met twistlocks
Voor het veilig stapelen en vastzetten van uw goederencontainers is onze 3-assige oplegger uitgerust met een wissellaadysteem. Laadbakken kunnen bevestigd worden met twistlocks.