Ons materieel

3-assige semi-dieplader met oprijkleppen

Een dieplader met oprijkleppen is zeer geschikt voor speciaal transport of zwaar transport, zoals het vervoeren van machines, materieel en andere ladingen met afwijkende afmetingen of gewicht. De dieplader biedt extra laadvermogen door een mogelijke verlenging van de laadvloer. Het wagenpark van BQ Duiker beschikt over 3 semi-diepladers met oprijkleppen, elk met zijn eigen specificaties.

Semi-dieplader met oprijkleppen voor het vervoeren van zware vracht of voertuigen
Wij zetten onze diepladers met oprijkleppen met name in voor het transport van rollend materieel. Bijvoorbeeld voor het vervoeren van hoogwerkers, heftrucks, grondverzetmachines, walsen en ander rijdend en rollend materieel. Maar ook voor het transport van landbouwmachines, betonelementen of bijvoorbeeld zeecontainers met extreme afmetingen biedt een dieplader uitkomst. De semi-dieplader is bovendien uitgerust met lier. Zo trekken wij elk voertuig met gemak de dieplader op.

Wilt u een dieplader met chauffeur huren voor zwaar transport?
De diepladers van BQ Duiker in Amsterdam-Noord voldoen aan de huidige normen en moderne technische vereisten. Bovendien zijn onze diepladers zeer goed onderhouden en bieden ze alles wat we nodig hebben voor het verzorgen van speciaal of zwaar transport.

Onze chauffeurs zijn ruim ervaren, goed opgeleid en beschikken over inzicht en een fijne dosis motivatie.

Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Bespreek belangrijke specificaties altijd met één van onze medewerkers.

Contact opnemen Stuur ons een vraag