Bijzonder transport

U kiest voor BQ Duiker wanneer u bijzonder transport nodig heeft

In veel takken van het bedrijfsleven is met enige regelmatig het vervoer van bijzonder transport nodig. Bijzonder transport kunt u indelen in twee categorieën: transport met bijzondere afmetingen (bijvoorbeeld een uitzonderlijk hoge hoogte, breedte of diepte) en bijzonder zwaar transport. Dit soort materialen mag u volgens de wet, omwille van veiligheid, niet met regulier transport vervoeren. BQ Duiker heeft al ruim negentig jaar ervaring in bijzonder transport, wij kunnen u daarom begeleiden in het volledige proces van het vervoeren van bijzonder transport.

Van voorbereiding tot levering

Er zijn zoveel verschillende regels omtrent het vervoeren van bijzonder transport, dat het voor veel bedrijven moeilijk is om de juiste aanpak te handhaven. BQ Duiker begeleidt u in het traject van het vervoeren van uw bijzonder transport, zodat u zich hier zelf niet druk om hoeft te maken. BQ Duiker doet vooronderzoek, voorziet zowel in werkvoorbereiding als transportbegeleiding en we regelen daarnaast alle vereiste documenten zoals vergunningen en ontheffingsaanvragen. Omdat we het bij BQ Duiker belangrijk vinden om efficiënt te werk te gaan, voeren we altijd een routeonderzoek uit en doen we een inspectie op de locaties waar dit nodig is.

Voorbeelden van bijzonder transport

Er zijn een aantal soorten bijzonder transport die regelmatig voorkomen. Wij hebben bijvoorbeeld ruime ervaring in het vervoeren van verschillende staalconstructies zoals scheeps-, brugonderdelen en damwanden. Maar ook graafmachines, bulldozers en shovels zijn ons niet vreemd. Grote of zware installaties en machines zoals luchtbehandelingkasten, elektromotoren en drukpersen zijn allemaal objecten die wij vaak verplaatsen. Het maakt dus niet uit wélk object u vervoerd wilt hebben, bij BQ Duiker zijn wij u van dienst.

Veilig vervoeren

Wanneer u materialen over de weg moet vervoeren is het ontzettend belangrijk dat dit veilig gebeurt, omdat u te maken heeft met andere weggebruikers. Daarom zijn al onze machinisten en chauffeurs ervaren en hebben zij een actuele opleiding gevolgd. We leren al onze werknemers dat veiligheid voorop staat, zodat zij uw materialen en objecten op een verantwoorde en veilige manier vervoeren. Omdat BQ Duiker al zo lang in het vak zit, zijn we inmiddels overal op voorbereid waardoor wij niet meer voor verrassingen komen te staan. En u dus ook niet.

BQ Duiker vervoert door binnen- en buitenland

BQ Duiker is gevestigd in Amsterdam-Noord, maar wij vervoeren uw bijzonder transport door heel Nederland en zelfs naar het buitenland. Het maakt dus niet uit waar uw bedrijf zit: of dit nu in Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Holland of een andere provincie is: BQ Duiker komt naar u toe. Transport voor bijzonder vervoer is namelijk nogal een opgave en er zijn in Nederland niet veel bedrijven zo gespecialiseerd op dit gebied als BQ Duiker. Daarom is het voor ons geen enkel probleem uw bijzonder transport te begeleiden, waar ook in Nederland. Wilt u weten wat de kosten zijn van uw bijzonder transport? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons top.

Advies? Offerte?
Heeft u advies nodig over een bijzonder transport? Of wilt u een offerte aanvragen voor bijzonder vervoer? Ons team helpt u graag verder!

Contact opnemen