Ons materieel

Dubbel uitschuifbare en hydraulisch gestuurde semi-dieplader

In combinatie met onze gloednieuwe, dubbel uitschuifbare semi-dieplader is de Volvo trekker/bakwagen qua laadvermogen gemáákt voor het vervoeren van extreem zware of hoge ladingen. Zelfs op krappe binnenstedelijke locaties of locaties waar industrie wordt bedreven. De dieplader kan worden vergroot met de dubbel uitschuifbare laadbak, tot bijna 22 meter en heeft een toegestaan laadvermogen van 36.800 kg. Bovendien heeft de auto vanwege zijn lage emissieklasse óók toegang tot milieuzones van grote steden als Amsterdam.

Autolaadkraan met horizontaal bereik van wel 34 meter
De trekker/bakwagen is uitgevoerd met een zware 70 tonmeter kraan. Deze heeft onder andere een jib, een tweede mechanische jib en een lier met een hefvermogen van 3.200 kg. Met jib heeft de kraan een exceptioneel horizontaal bereik van bijna 34 meter! Verder is de kraan uitgerust met hydraulische functies voor het gebruik van bijvoorbeeld de rotator en een hydraulische gipskantelhaak.

Wilt u een dieplader met chauffeur huren voor zwaar transport?
De diepladers van BQ Duiker in Amsterdam-Noord voldoen aan de huidige normen en moderne technische vereisten. Bovendien bieden onze diepladers alles wat we nodig hebben voor het verzorgen van uw speciaal of zwaar transport.

Onze chauffeurs zijn ruim ervaren, goed opgeleid en beschikken over inzicht en een fijne dosis motivatie.

Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Bespreek belangrijke specificaties altijd met één van onze medewerkers.

Contact opnemen Stuur ons een vraag