Ons materieel

Open vrachtwagen met autolaadkraan, jib, lier en hoogwerker

Deze multifunctionele open vrachtwagen met autolaadkraan is uitgerust met een hydraulische jib, een lier en een hoogwerker. De vrachtwagen met kraan is inzetbaar voor vele vormen van transport (zowel verticaal als horizontaal) in combinatie met hijswerkzaamheden. Wij hijsen uw vracht met gemak over hoge obstakels. Ideaal voor het hijsen van bijvoorbeeld dakkapellen, dakbedekking, koelmachines, containers en staalconstructies. De inzet van een extra hijskraan of een extra hoogwerker is met deze combinatie niet nodig.

Vrachtwagen met kraan en chauffeur huren?
BQ Duiker in Amsterdam-Noord is dé partij voor al uw hijswerkzaamheden. Voor diverse branches verzorgen wij verticaal en horizontaal transport, en dan in het bijzonder voor ladingen die buiten de norm vallen, zoals heel hoog, extreem zwaar of uitzonderijk lang. Onze vrachtwagens met kraan en chauffeur zijn o.a. actief in de utiliteitsbouw, woningbouw en scheepsbouw – ook bij binnenstedelijke bouwprojecten. Met ruim ervaren en goed opgeleid personeel zorgen wij ervoor dat uw hijswerk tot op grote hoogte wordt verzorgd.

Heeft u een hijstekening of extra hijsmaterialen nodig? Wij verzorgen die graag voor u.

Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Bespreek belangrijke specificaties altijd met één van onze medewerkers.

Contact opnemen Stuur ons een vraag