Ons materieel

Trekker/bakwagen met (zware) autolaadkraan met jib en lier

Deze bijzondere, in 2020 geleverde vrachtwagen is een gecombineerde trekker/bakwagen met autolaadkraan met jib en hijslier. Het Volvo chassis kan worden ingezet met een afneembare laadbak van 4,50 meter. Gecombineerd met een zware HMF autolaadkraan is de auto een werkelijke alleskunner op het gebied van speciaal transport in combinatie met (zwaar) hijswerk. Bovendien heeft de fonkelnieuwe auto vanwege zijn lage emissieklasse óók toegang tot milieuzones in grote steden zoals Amsterdam.

Uitzonderlijke hijscapaciteiten met horizontaal bereik van wel 34 meter
De zware 70 tonmeter kraan is uitgevoerd met onder andere een jib, een tweede mechanische jib en een lier met een hefvermogen van 3.200 kg. Met jib heeft de kraan een exceptioneel horizontaal bereik van bijna 34 meter! Verder is de kraan uitgerust met hydraulische functies voor het gebruik van bijvoorbeeld de rotator en een hydraulische gipskantelhaak.

Vrachtwagen met chauffeur huren?
Met ruim 90 jaar ervaring is BQ Duiker een betrouwbare partner voor zowel horizontaal als verticaal transport. We zijn gespecialiseerd in exceptioneel vervoer, dedicated transport en (binnenstedelijk) hijswerk. Wij doen dat voor diverse branches. Onze vrachtwagens en chauffeurs zijn o.a. actief in de utiliteitsbouw, woningbouw en scheepsbouw. Met ervaren en goed opgeleid personeel zorgen wij ervoor dat uw transport van A tot Z wordt verzorgd.

Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Bespreek belangrijke specificaties altijd met één van onze medewerkers.

Contact opnemen Stuur ons een vraag