Ons materieel

Open vrachtwagen met 100% elektrische autolaadkraan

Dit is onze jongste telg en meest bijzondere vrachtwagen met autolaadkraan op dit moment. Met deze combinatie maken we een belangrijke stap richting een uitstootvrije bouwlogistiek. De gloednieuwe Volvo is gecombineerd met een 100% elektrisch aangedreven autolaadkraan die een hefmoment heeft in de 100 tonmeter categorie. Het is Europa's eerste elektrische autolaadkraan in deze categorie! De hijskraan is 100% uitstootvrij. Het elektrische systeem is fluisterstil (rond de 60 dB) waarmee geluidsoverlast tot een minimum wordt beperkt. De Volvo, met een 8x2 chassis, heeft een open laadbak en manoeuvreert goed in krappe ruimtes. De motor van de vrachtwagen loopt op niet-fossiele brandstof die de CO2-uitstoot reduceert met maar liefst 89%!

Video
Nieuwsgierig geworden? Dat begrijpen we volkomen. We hebben onze jongste aanwinst daarom op video vastgelegd. Bekijk de video hier.

Wilt u gebruik maken van deze bijzondere combinatie?
Uitstekende keus! Met ruim 90 jaar ervaring is BQ Duiker een betrouwbare partner voor zowel horizontaal als verticaal transport. Met ervaren en goed opgeleid personeel zorgen wij ervoor dat uw transport van A tot Z wordt verzorgd.

Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Bespreek belangrijke specificaties altijd met één van onze medewerkers.

Contact opnemen Stuur ons een vraag