Ons materieel

Open vrachtwagen met zware autolaadkraan en jib en lier

Onze gloednieuwe vrachtwagen met zware kraan en hydraulische jib kent nauwelijks beperkingen. Met een capaciteit van 80 tonmeter hijst deze krachtpatser uw zware goederen met gemak over hoge obstakels zoals over daken, over bomen of over gebouwen. Het huren van een vrachtwagen met zware autolaadkraan maakt de inzet van een aparte hijskraan overbodig. Een uitstekende keuze wanneer u een vrachtwagen met kraan wilt huren voor het hijsen van zware onderdelen, zoals dakkapellen, dakbedekking, koelmachines, containers, bouwkundige constructies of stalen onderdelen.

Vrachtwagen met kraan en chauffeur huren?
BQ Duiker in Amsterdam-Noord is dé partij voor transport en hijswerkzaamheden. Wij doen dan voor diverse branches. Onze vrachtwagens met kraan en chauffeur zijn o.a. actief in de utiliteitsbouw, woningbouw en scheepsbouw, ook bij binnenstedelijke bouwprojecten. Met ruim ervaren en goed opgeleid personeel zorgen wij ervoor dat uw hijswerk tot op grote hoogte en tot in de puntjes wordt verzorgd.

Heeft u een hijstekening of extra hijsmaterialen nodig? Wij verzorgen die graag voor u.

Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Bespreek belangrijke specificaties altijd met één van onze medewerkers.

Contact opnemen Stuur ons een vraag