Ons materieel

Open vrachtwagen met oprijkleppen

Een open vrachtwagen met oprijkleppen is dé oplossing voor speciaal transport of zwaar transport in stedelijke gebieden, zoals het vervoeren van machines of materieel. Het wagenpark van BQ Duiker beschikt over 2 open vrachtwagens met oprijkleppen, elk met zijn eigen specificaties.

Open vrachtwagen met oprijkleppen voor binnenstedelijk transport van machines
Wij zetten onze open vrachtwagen met oprijkleppen met name in voor het transport van grote machines in stedelijke gebieden. Bijvoorbeeld voor het vervoeren van drukpersen, grondverzetmachines, walsen en ander rijdend en rollend materieel. Maar ook voor het transport van landbouwmachines biedt een open vrachtwagen met oprijkleppen uitkomst.

Wilt u een open vrachtwagen met chauffeur huren?
De vrachtwagens van BQ Duiker in Amsterdam-Noord voldoen aan de huidige normen en moderne technische vereisten. Bovendien zijn onze auto's zeer goed onderhouden en bieden ze alles wat we nodig hebben voor het verzorgen van speciaal of zwaar transport.

Onze chauffeurs zijn ruim ervaren, goed opgeleid en beschikken over inzicht en een fijne dosis motivatie.

Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Bespreek belangrijke specificaties altijd met één van onze medewerkers.

Contact opnemen Stuur ons een vraag