Ons materieel

Open bakwagen met autolaadkraan

Het huren van een bakwagen met kraan is een efficiënte oplossing om uw vracht snel en gemakkelijk te laden of te lossen. U heeft geen aparte heftruck of hijskraan meer nodig; deze vrachtwagen/kraancombinatie biedt u alles-in-één. Een vrachtwagen met open laadbak en met autolaadkraan leent zich uitstekend voor het vervoeren, laden en lossen van zwaar materiaal zoals stenen, bouwmaterialen, opslagcontainers of big bags. Ook het hijsen en verplaatsen van lichte of omvangrijke goederen kan met deze vrachtwagen worden uitgevoerd.

Vrachtwagen met kraan en chauffeur huren?
BQ Duiker in Amsterdam-Noord is dé partij voor transport en hijswerkzaamheden. Wij doen dan voor diverse branches. Onze vrachtwagens met kraan en chauffeur zijn o.a. actief in de utiliteitsbouw, woningbouw en scheepsbouw, ook bij binnenstedelijke bouwprojecten. Met ruim ervaren en goed opgeleid personeel zorgen wij ervoor dat uw hijswerk tot op grote hoogte en tot in de puntjes wordt verzorgd.

Heeft u een hijstekening of extra hijsmaterialen nodig? Wij verzorgen die graag voor u.

Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Bespreek belangrijke specificaties altijd met één van onze medewerkers.

Contact opnemen Stuur ons een vraag