Vanaf de hijskraan kijkt BQ Duiker uit naar de thuiskomst van avonturiers Expeditie Noordzee

04-10-2019 Aankomende week stappen vier durfals - Bart, Sjoerd, Georgi en Pim - in een roeiboot op de Theems in Londen. Pas in Amsterdam aangekomen zullen zij de boot weer verlaten. Dit doen ze onder begeleiding van de zeer ervaren oceaanroeier Ralph Tuijn.

Vanaf de hijskraan kijkt BQ Duiker uit naar de thuiskomst van avonturiers Expeditie Noordzee

Met het bedwingen van de woeste najaars-Noordzee willen zij een symbolische ode brengen aan alle helden die zich dagelijks inzetten voor de energietransitie. BQ Duiker begrijpt, net als het viertal, de urgentie en kansen van de energietransitie, daarom sponsoren wij Expeditie Noordzee. De roeichallenge gaat aankomende week van start in Londen, onder de Tower Bridge.

Dubbeldoelstelling maakt gedenkwaardige tocht bijzonder impactvol
Door de tocht te koppelen aan een goed doel willen ze laten zien welke maatschappelijke impact te maken valt, wanneer je vanuit de juiste kernwaarden en missie opereert. Met elke slag werken ze toe naar een mooi bedrag waarmee de woningen van De Regenboog Groep in Amsterdam voorzien kunnen worden van zoveel mogelijk zonnepanelen. Zo kan bespaard worden op de energielasten en blijft er meer geld over voor de kerntaak van De Regenboog Groep: het steunen van mensen in sociale armoede.

Wilt u, net als wij, deze helden steunen? Doneren kan hier.
Elke euro is er één. En De Zoncorporatie, initiatiefnemer van Expeditie Noordzee verdubbelt elke donatie.


Wij wensen het team ontzettend veel succes en sterkte toe tijdens de overtocht!