Apetrots zijn wij - ons wagenpark is goud waard!

26-05-2020 Enthousiast handenwrijvend namen wij onlangs de eerste van de 2 fonkelnieuwe Volvo vrachtwagens in ontvangst. Deze bijzondere, gecombineerde trekker/bakwagen is een fantastische aanvulling op ons huidige wagenpark. Het Volvo chassis kan worden ingezet met een (door Broshuis BV) op maat gemaakte, dubbel uitschuifbare en hydraulisch gestuurde semi-dieplader of een afneembare laadbak van 4,50 meter. Gecombineerd met een zware HMF autolaadkraan is de auto een werkelijke alleskunner op het gebied van zwaar of exceptioneel transport in combinatie met (zwaar) hijswerk. Bovendien heeft de auto vanwege zijn lage emissieklasse óók toegang tot milieuzones van grote steden als Amsterdam.

Apetrots zijn wij - ons wagenpark is goud waard!

Hydraulisch gestuurd en uitschuifbaar tot bijna 22 meter
De nieuwe en op maat gemaakte semi-dieplader is het centrum geworden van ons transportbedrijf vanwege de vele prestaties die het biedt, in combinatie met de opgebouwde kraan. Het voldoet volledig aan onze wensen qua laadvermogen. Deze kan worden vergroot met de dubbel uitschuifbare laadbak, tot bijna 22 meter. Bovendien is de semi-dieplader, met een toegestaan laadvermogen van 36.800 kg, gemáákt voor het vervoeren van extreem zware of hoge ladingen. Zelfs op krappe binnenstedelijke locaties of locaties waar industrie wordt bedreven.

Uitzonderlijke hijscapaciteiten met horizontaal bereik van wel 34 meter
De zware 70 tonmeter kraan is uitgevoerd met onder andere een jib, een tweede mechanische jib en een lier met een hefvermogen van 3.200 kg. Met jib heeft de kraan een exceptioneel horizontaal bereik van bijna 34 meter! Verder is de kraan uitgerust met hydraulische functies voor het gebruik van bijvoorbeeld de rotator en een hydraulische gipskantelhaak.

Bent u net zo enthousiast als wij en wilt u deze krachtige schoonheid haar werk zien uitvoeren? Verras ons dan met een uitdagende transport- of hijsklus en wij rijden onze nieuwe wagen met alle liefde voor.


PS Binnenkort publiceren wij een video van de tweede krachtpatser die naar ons onderweg is. Houd onze social media in de gaten!

Met
Broshuis BV