Afdrukken

Open vrachtwagen met zware en lange kraan


Vrachtwagens met een lange zware kraan lossen uw horizontale- en verticale transportprobleem eenvoudig op. BQ Duiker in Amsterdam heeft deze alles-in-éé vrachtwagens in soorten en maten. Een bakwagen met lange kraan kent nauwelijks beperkingen. Door de inzet van een vrachtwagen met lange kraan, eventueel met hydraulische jib, is de inzet van een aparte hijskraan overbodig. Combineer de wagen met een aanhanger en u hebt een efficiënte oplossing voor uw transport en hijswerkzaamheden. Met hulp van een lier hijsen wij uw lading met gemak over hoge obstakels. Via ons tracking en tracingsysteem zijn alle vrachtwagens eenvoudig te traceren.

Toepassing open vrachtwagen met lange zware kraan
Een bakwagen met lange kraan is ideaal voor alles wat gehesen moet worden over grote hoogte. Denk bijvoorbeeld aan bouwmaterialen, dakkapellen, airco's, dakbedekking, staalconstructies, enzovoorts. Waaruit uw lading bestaat, maakt ons niet uit. Wij zorgen dat deze exact op de plek komt die u wenst.

Specificaties
Laadvermogen: tot 12 ton
Gieklengte: tot 30 meter

Advies
BQ Duiker is er om u te adviseren. We begrijpen heel goed dat het voor u moeilijk in te schatten kan zijn welke auto u nodig hebt om uw goederen te laten vervoeren. Vooral als u incidenteel goederen te transporteren hebt, is het handig als u één van onze medewerkers raadpleegt. Zij kunnen u eenvoudig vertellen wat voor u de juiste keuze is.

 

Wilt u meer informatie over onze vrachtwagens met kraan? Bel dan direct met: 020-636 02 03.