Afdrukken

Open vrachtwagen met kraan


Een bakwagen met kraan is een efficiënte oplossing om vrachten snel en gemakkelijk te laden of te lossen. Geen aparte heftruck of kraan meer nodig, maar gewoon alles-in-één. Bij BQ Duiker vindt u een keur aan open vrachtwagens met kraan. In combinatie met een aanhanger beschikt u over een enorm laadvermogen. Het opladen en afladen van uw goederen kunt u zonder meer aan BQ Duiker overlaten. U hebt er geen omkijken naar. Zoekt u een vrachtwagen om containers te vervoeren? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Onze speciale vrachtwagen met kraan vervoert ze veilig van A naar B. Alle wagens zijn traceerbaar met ons tracking en tracingsysteem.

Toepassing
Een bakwagen met kraan leent zich uitstekend voor het transporteren, laden en lossen van zwaar materiaal zoals stenen, bouwmaterialen, opslagcontainers of big bags. Ook het hijsen en verplaatsen van lichte of omvangrijke goederen is met deze vrachtauto geen punt.

Specificaties open vrachtwagen met kraan
Laadvermogen: tot 12 ton
Gieklengte: tot 12 meter

Advies
BQ Duiker is er om u te adviseren. We begrijpen heel goed dat het voor u moeilijk in te schatten kan zijn is welke auto u nodig hebt om uw goederen te laten vervoeren. Vooral als u incidenteel goederen te transporteren hebt, is het handig als u één van onze medewerkers raadpleegt. Zij kunnen u eenvoudig vertellen wat voor u de juiste keuze is.

 

Zoekt u een flexibel transportbedrijf? Bel dan direct met 020-636 02 03.