Afdrukken

Open vrachtwagen met aanhanger


Een bakwagen met aanhanger is er in diverse uitvoeringen. BQ Duiker heeft ze voor elk transport. In combinatie met een aanhanger biedt BQ Duiker u dé oplossing voor ladingen met veel gewicht en/of volume. Een open vrachtwagen met aanhanger is zeer wendbaar, zelfs in nauwe straten. Zowel de bakwagen als de aanhanger beschikken over dekzeilen om uw lading droog en stofvrij over te brengen. Al onze vrachtwagens zijn voorzien van een tracking en tracingsysteem.

Toepassingsgebied
Een bakwagen met aanhanger wordt gebruikt voor het vervoer van licht en zwaar materieel. Ze zijn geschikt voor machines, steen en houtproducten, enzovoorts. Ook zware ladingen vervoeren wij veilig voor u. De wagen en de aanhanger zijn beide voorzien van verzonken sjorhaken.

Specificaties open vrachtwagen met aanhanger
Laadvermogen zonder aanhanger: tot 12 ton
Laadvermogen met aanhanger: maximaal 30 ton

Advies
BQ Duiker is er om u te adviseren. We begrijpen heel goed dat het voor u moeilijk in te schatten kan zijn welke auto u nodig hebt om uw goederen te laten vervoeren. Vooral als u incidenteel goederen te transporteren hebt, is het handig als u één van onze medewerkers raadpleegt. Zij kunnen u eenvoudig vertellen wat voor u de juiste keuze is.

 

Wilt u meer weten over ons vervoer? Bel dan direct met 020-636 02 03.