Afdrukken

Open vrachtwagen of bakwagen


Bakwagens heeft BQ Duiker voor elke klus. Eén van de voordelen is dat elke open vrachtwagen een laadbak heeft met een laag gewicht. U kunt dus over nog meer laadvermogen beschikken. Een ander voordeel van een bakwagen is de kleine draaicirkel. Dit maakt de auto uitermate geschikt voor de doorgang in nauwe straten. Om te zorgen dat uw lading netjes overkomt, hebben al onze auto’s dekzeilen. Natuurlijk zijn al onze auto’s voorzien van een tracking en tracingsysteem.

Toepassing
Onze open vrachtwagens zijn geschikt voor transport van lichte en zware materialen. Bijvoorbeeld machineonderdelen, tijdelijke ruimten, kisten, enzovoorts. Ook het transport van zware ladingen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. De bodem van elke open vrachtwagen is namelijk voorzien van verzonken sjorhaken. Zo komt uw lading altijd veilig op haar bestemming.

Specificaties bakwagens
Laadvermogen: tot 12 ton

Advies
BQ Duiker is er om u te adviseren. We begrijpen heel goed dat het voor u moeilijk in te schatten kan zijn welke auto u nodig hebt om uw goederen te laten vervoeren. Vooral als u incidenteel goederen te transporteren hebt, is het handig als u één van onze medewerkers raadpleegt. Zij kunnen u eenvoudig vertellen wat voor u de juiste keuze is.

 

Snel een betrouwbaar transportadvies nodig? Bel: 020-636 02 03.