Afdrukken

Gesloten vrachtwagen met meeneemheftruck

Een gesloten vrachtwagen met meeneemheftruck of "kooiaap" is bedoeld om ladingen zelfstandig, via de zijkant van de vrachtwagen, te laden en lossen. Het grote voordeel hiervan is dat onze chauffeur de lading zelf kan inladen en uitladen, ook als de vrachtwagen niet direct op het laad- of losadres kan komen. Door de inzet van meeneemheftrucks die ook in lengterichting kunnen rijden kan ook langere lading door smalle straten gebracht worden. BQ Duiker heeft gesloten vrachtwagens met meeneemheftruck in diverse grootten.

Toepassing gesloten vrachtwagen met meeneemheftruck
In dit type vrachtwagen kunnen wij vrijwel alles vervoeren en altijd droog. Van volle pallets met allerlei soorten goederen tot losse zware rollen.

Specificaties
Laadvermogen: tot 12 ton
Inhoud: tot 46 m3
Hefvermogen meeneemheftruck: tot 3 ton


Advies
BQ Duiker is er om u te adviseren. We begrijpen heel goed dat het voor u moeilijk in te schatten kan zijn welke auto u nodig hebt om uw goederen te laten vervoeren. Vooral als u incidenteel goederen te transporteren hebt, is het handig als u één van onze medewerkers raadpleegt. Zij kunnen u eenvoudig vertellen wat voor u de juiste keuze is.

 

Wilt u meer weten over het vervoer van uw deellading of volle vracht? Bel dan met 020-636 02 03.