Afdrukken

Open uitschuifbare oplegger

 


 

Een trekker met open uitschuifbare oplegger is speciaal ontworpen voor het transport van extreem lange objecten. Ze zijn geschikt voor vervoer in binnenland en buitenland. Over vlakke gebieden en in de bergen. Als specialist in lengtetransporten heeft BQ Duiker altijd een passende uitschuifbare oplegger voor uw vracht. Hydraulisch gestuurd, 3-assige oplegger of 4-assige oplegger. Een groot voordeel van ons type opleggers is dat alle assen gestuurd zijn. Al onze wagens zijn uitgerust met een handig tracking en tracingsysteem.

Toepassing
De lengte van uw vracht kan zo lang niet zijn of BQ Duiker vervoert deze voor u. Wij transporteren met gemak stalen buizen van extreme lengte, brugdelen en andere voorwerpen van zeer grote lengte.
 
Specificaties trekker met open uitschuifbare oplegger
Bruto laadvermogen: tot 40 ton
Laadlengte: tot 40 meter

Advies
BQ Duiker is er om u te adviseren. We begrijpen heel goed dat het voor u moeilijk in te schatten is welke auto u nodig hebt om uw goederen te laten vervoeren. Vooral als u incidenteel goederen te transporteren hebt, is het handig als u een van onze medewerkers raadpleegt. Zij kunnen u eenvoudig vertellen wat voor u de juiste keuze is.

 

Wilt u meer weten over ons lengtetransport? Bel dan met 020-636 02 03. Wij helpen u graag verder.