Afdrukken

Open oplegger


De trekker met open oplegger kan voor u worden ingezet voor transporten in binnenland en buitenland. We hebben ze in diverse soorten en maten: uitschijfbaar en niet-uitschijfbaar, hydraulisch- of luchtgeveerd. Laden en lossen kan met een meeneemheftruck of met een losse kraan. Om de vracht te zekeren hebben al onze open opleggers gecertificeerde sjorogen. De vrachtwagens van BQ Duiker zijn uitstekend gecoördineerd en op elk moment te traceren via ons tracking en tracingsysteem. Zo weet u zeker dat uw binnenlandse of buitenlandse vervoer in vertrouwde handen is.

Toepassing
Een trekker met open oplegger gebruiken wij voor vervoer van onder andere machines, constructiemateriaal, buizen en andere lengtegoederen.

Specificaties
Bruto laadvermogen binnenland: tot 30 ton
Bruto laadvermogen buitenland: tot 25 ton
Laadlengte tot 14 meter

Advies
BQ Duiker is er om u te adviseren. We begrijpen heel goed dat het voor u moeilijk in te schatten is welke auto u nodig hebt om uw goederen te laten vervoeren. Vooral als u incidenteel goederen te transporteren hebt, is het handig als u een van onze medewerkers raadpleegt. Zij kunnen u eenvoudig vertellen wat voor u de juiste keuze is.

 

Zoekt u een betrouwbaar transportbedrijf voor uw lengtetransport? Bel dan met 020-636 02 03.