Afdrukken

Semi-diepladers


Een semi-dieplader is speciaal ontwikkeld voor het transport van zware, hoge vrachten. Het moderne, omvangrijke wagenpark van BQ Duiker bevat semi-diepladers in verschillende lengtes al dan niet uitschuifbaar. Van 3-assige semi-diepladers tot 8-assige semi-diepladers met en zonder oprijkleppen. Hebt u een lading die behalve hoog ook (extreem) lang of breed is? Wij hebben voor deze klus een speciale uitschuifbare, verbreedbare semi-dieplader. Zo bent u ervan verzekerd dat uw lading veilig en vlot wordt vervoerd in binnenland en buitenland. Uiteraard zijn al onze vrachtwagens voorzien van een tracking en tracingsysteem.

Toepassing semi-dieplader
Met een semi-dieplader kunt u hoge, extreem lange en zeer brede objecten laten vervoeren. Denk bijvoorbeeld aan brugdelen, opentop-containers of voor-gemonteerde delen.

Specificaties semidiepladers
Laadvermogen: tot 75 ton
Laadlengte: tot 30 meter
Vloerhoogte: vanaf 0.80 meter

Advies
BQ Duiker is er om u te adviseren. We begrijpen heel goed dat het voor u moeilijk in te schatten kan zijn welke auto u nodig hebt om uw goederen mee te vervoeren. Vooral als u incidenteel goederen te transporteren hebt, is het handig als u één van onze medewerkers raadpleegt. Zij kunnen u eenvoudig vertellen wat voor uw transport de juiste keuze is.

 

Meer weten over de mogelijkheden van onze semi-diepladers? Bel dan met 020-636 02 03.