Hebt u een bomen transport? Bel dan BQ Duiker & Duiker. Wij zijn gespecialiseerd in lengtetransport en kunnen uw bomen snel en veilig vervoeren. Voor ons is geen boom te hoog. Wij transporteren bomen van 1 tot wel 20 meter in binnenland en buitenland. Met of zonder draadkluit. Wilt u de bomen geplaatst hebben? Dat kan. Onze trailers hebben een vaste kraan, waarmee wij de boom eenvoudig in het plantgat kunnen zetten. Wij kunnen het bomentransport verzorgen voor hoveniers, landschapsarchitecten, zagerijen, papierfabrieken en gemeenten.

Transport bomen met de juiste vrachtwagens en kranen
Voor elke klus het juiste materieel. BQ Duiker & Duiker beschikt over hypermoderne vrachtwagens, kranen en hulpmiddelen voor uw bomen transport. Onze trekker en opleggercombinaties zijn voorzien van een uitschuifbare oplegger en een kraan. Voordeel hiervan is dat onze chauffeurs zelfstandig kunnen laden en lossen.

Ontdek wat BQ Duiker & Duiker voor u kan betekenen. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan voor transport van uw bomen. U ontvangt dan direct een aanbod met onze voordelige tarieven. U kunt ook bellen met 020-636 02 03. Wij zijn u graag van dienst.