Afdrukken

Transport bouwmaterialen en plaatmateriaal

Voor transport van bouwmaterialen en plaatmateriaal bent u bij BQ Duiker & Duiker aan het goede adres. Wij vervoeren al meer dan 80 jaar alle bouwmaterialen die u maar kunt bedenken. Van bestratingsmateriaal tot dakbeplating en gevelbeplating. Normaal transport en exceptioneel transport. Wat u ook te vervoeren hebt, wij doen het voor u.

Lossen op hoogte
BQ Duiker & Duiker kan voor u het hele traject verzorgen. Ophalen, transporteren en afleveren op de gewenste verdieping. Juist omdat we het hele traject voor u kunnen verzorgen, bent u minder tijd kwijt en bespaart u het apart inhuren van een kraan.

Transport bouwmaterialen met het juiste materieel
In ons uitgebreide wagenpark bevinden zich alle vrachtauto’s, hijskranen en hulpmiddelen die nodig zijn voor het vervoeren van uw lading. Onze bakwagens zijn uitgerust met een autolaadkraan in verschillende lengtes. Zodat wij op elke plek zelfstandig kunnen laden, lossen en plaatsen. Ook voor speciaal transport van bouwmaterialen en plaatmateriaal kunt u bij ons terecht. Wij hebben voor elk karwei de juiste trekker-opleggercombinatie.

Ontdek wat BQ Duiker & Duiker voor u kan betekenen. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan voor transport van uw bouwmaterialen. U ontvangt dan direct een aanbod met onze voordelige tarieven. U kunt ook bellen met 020-636 02 03. Wij zijn u graag van dienst.