Afdrukken

Transport grondverzetmachines

Exceptioneel transport. Werk voor echte professionals. BQ Duiker & Duiker is een zeer belangrijke speler op de markt als het gaat om speciaal transport. Wij vervoeren alle soorten grondverzetmachines zoals bulldozers, graafkranen en shovels. Uitsluitend in eigen beheer en voor betaalbare prijzen. Wij rijden binnen Nederland en naar alle Europese landen.

Transport grondverzetmachines met de modernste vrachtauto’s
Dankzij een grote verscheidenheid aan auto’s en kranen en uitstekend opgeleide chauffeurs en kraanmachinisten loopt bij ons alles op rolletjes. Ons wagenpark bestaat uit hypermoderne vrachtwagens, autolaadkranen en alle hulpmiddelen die noodzakelijk zijn bij een exceptioneel transport. Uiteraard beschikken onze wagens over de vereiste certificaten en een handig tracking en tracing systeem. Ons gespecialiseerde personeel zorgt goed voor uw kostbare lading. Zij begeleiden het opladen, het transport en het afladen van uw grondverzetmachines van start tot finish.

Voorbereiding transport grondverzetmachines
Bij een exceptioneel transport komt meer kijken dan alleen het vervoer. BQ Duiker & Duiker verzorgt enkelvoudige transporten en totaalprojecten. Wij doen voor u het vooronderzoek, de werkvoorbereiding, de transportbegeleiding en een onsite inspectie. Tevens voeren wij routeverkenningen uit voor binnenland en buitenland. Natuurlijk maken wij ook alle benodigde papieren en ontheffingen voor u in orde. Dat bespaart u tijd en geld.

Bent u op zoek naar een expert om uw bulldozers, shovels of graafmachines te vervoeren? Bel dan direct met 020-636 02 03.