Afdrukken

Bedrijfsverhuizing

Heeft u binnenkort verhuisplannen met uw bedrijf? Of heeft u een interne verhuizing? Dan bent u bij BQ Duiker & Duiker aan het goede adres. Al meer dan 80 jaar doen wij de bedrijfsverhuizingen voor opdrachtgevers in alle branches. Van industriële verhuizingen en laboratoriumverhuizingen tot interne verhuizingen en kantoorverhuizingen kunt u bij ons terecht. Maar ook voor bijvoorbeeld verhuizingen van ziekenhuizen, zorginstellingen, musea en bibliotheken. Wij verhuizen elk bedrijf binnen Nederland of naar andere Europese landen.

Voorbereiding bedrijf verhuizen
Een bedrijfsverhuizing vergt een gedegen voorbereiding. De verhuisspecialisten van BQ Duiker & Duiker kunnen u daarbij helpen. Wij nemen alles tot in detail met u door. Waar nodig zorgen wij voor vergunningen. Voor het verhuizen van een bedrijf naar het buitenland, zorgen wij voor alle formaliteiten.

Ontdek wat BQ Duiker & Duiker voor u kan betekenen. Een bedrijfsverhuizing vraagt om een zorgvuldige aanpak en gedegen advies. Belt u ons vrijblijvend op nummer 020-636 02 03. Wij zijn u graag van dienst.