Afdrukken

Exceptioneel transport: voorbereiding, planning, uitvoering en controle

Zoekt u een expert op het gebied van exceptioneel transport? BQ Duiker & Duiker vervoert alles wat hoger, breder, langer of zwaarder is dan normaal. Als het gaat om lengte transport, breedte transport of hoogte transport van bijvoorbeeld windturbines, landbouwvoertuigen of brugdelen, hebt u het juiste transportbedrijf gevonden. Wij kunnen alle ladingen met ieder gewicht en iedere afmeting vervoeren. U kunt bij ons terecht voor al uw enkelvoudige transporten of totaalprojecten. In binnenland en buitenland. Uiteraard zorgen wij voor de voorbereiding en de benodigde vergunningen. Dat bespaart u veel rompslomp.

Materieel en personeel exceptioneel transport
In ons ultramoderne materieelpark van transporteenheden en hulpmiddelen hebben wij alle voertuigen die nodig zijn voor een uitzonderlijk transport. Zo vindt u bij ons onder meer uitschuifbare opleggers en semi-diepladers met en zonder oprijkleppen. Een keur van hijskranen zorgt ervoor dat wij het laden, lossen en desgewenst plaatsen van uw goederen probleemloos regelen. Hierdoor kunnen we al uw werkzaamheden verzorgen. Al onze vrachtwagens hebben een tracking en tracingsysteem aan boord. Zo kunnen wij u op elk moment informeren over de locatie van uw transport. Al onze medewerkers zijn zeer servicegericht. Zij beschikken over de vereiste certificaten en een jarenlange praktijkervaring met uitzonderlijk transport. Zij denken graag met u mee.

Voorbereidingen exceptioneel transport
Uitzonderlijk transport vereist een gedegen voorbereiding. Het moet aan meer eisen voldoen dan algemeen vervoer. BQ Duiker & Duiker neemt u deze last graag uit handen. Wij verrichten voor u desgewenst en indien noodzakelijk het vooronderzoek, de werkvoorbereiding, de transportbegeleiding en een onsite inspectie. Verder zorgen wij voor alle benodigde vergunningen, douaneformaliteiten en vereiste documenten. Een goede service staat bij BQ Duiker & Duiker centraal.

Meer weten over exceptioneel transport? Bel dan direct met één van onze specialisten op 020-636 02 03.