Afdrukken

Mobiele telekraan huren

Mobiele telekraan huren? Dan bent u bij BQ Duiker kraanverhuur Amsterdam aan het goede adres. Wij verhuren verschillende soorten mobiele telescoopkranen. Voor grote en kleine projecten. U kunt ons inhuren voor hijswerkzaamheden in alle branches zoals woningbouw, scheepsbouw en utiliteitsbouw. Wij kunnen ook hijstekeningen voor u maken. Om uw lading veilig te plaatsen, zijn onze mobiele telekranen vanaf 60 ton voorzien van een camera. Wij werken met goed onderhouden, moderne kranen en wagens. Ze worden bediend door goed opgeleid en gecertificeerd personeel met jarenlange ervaring. Zo weet u zeker dat het werk succesvol verloopt.

Mobiele telekraan huren met hulpmiddelen
Wij verhuren ook hijshulpmiddelen. U kunt bij ons onder andere klemmen voor vloerplaten, pallethaken, kubels en rijplaten huren. Huurt u bij ons ook de rijplaten, dan maken wij uw bouwplaats goed toegankelijk voor onze kranen en ander materieel.

Wilt u meer informatie over ons mobiele kranen verhuur? Bel dan even met 020-636 02 03. Onze specialisten staan u graag te woord.