Voor al uw pallet transport kunt u bij BQ Duiker & Duiker terecht. Wij vervoeren alle soorten goederen, die op pallets staan zoals bouwmaterialen, diervoeders, grondstoffen en andere zaken. U kunt bij ons terecht voor kleine en grote vrachten. Voor normale en extra lange goederen. Ons palletvervoer beperkt zich niet tot Nederland. Wij transporteren uw goederen naar alle Europese landen.

Materieel voor transport pallets
Een deel van ons wagenpark bestaat uit gesloten vrachtwagens met een meeneemheftruck of ook wel ''kooiaap'' genoemd. Hoe moeilijk de eindbestemming ook bereikbaar is, BQ Duiker & Duiker kan met een ''kooiaap'' overal komen. Zelfs het afleveren van zeer lange ladingen is voor ons geen probleem. Wij hebben hiervoor de beschikking over een 3-rijweg meeneemheftruck. Zo nemen wij u de zorg uit handen van het laden, vervoeren en lossen.

Ontdek wat BQ Duiker & Duiker voor u kan betekenen. Vraag hier een GRATIS en vrijblijvende offerte aan voor uw pallet transport. U ontvangt dan direct een aanbod met onze voordelige tarieven. U kunt ook bellen met 020-636 02 03. Wij zijn u graag van dienst.