Zoekt u een dynamische en slagvaardige dienstverlener voor het transport van uw heftrucks? Bel dan direct BQ Duiker & Duiker in Amsterdam. Wij vervoeren alle soorten grote en kleine interne transportmiddelen voor u waaronder heftrucks, handpompwagens, stapelaars en reachtrucks. Wij beperken ons niet tot het vervoer binnen Nederland. U kunt bij ons ook terecht voor heftruckvervoer naar alle Europese landen.

Materieel voor heftruck transport
In ons veelzijdige wagenpark hebben wij trekkers met opleggers en vrachtwagens met aanhanger, die speciaal voor het transport van heftrucks worden gebruikt. Hebt u een intern transportmiddel van extreme hoogte? Dat vormt voor ons geen probleem. Wij beschikken over verlaagde opleggers voor dergelijk vervoer. Zo hebt u altijd een efficiënte oplossing voor uw transport.

Ontdek wat BQ Duiker & Duiker voor u kan betekenen. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan voor uw heftruck transport. U ontvangt dan direct een aanbod met onze voordelige tarieven. U kunt ook bellen met 020-636 02 03. Wij zijn u graag van dienst.