Bent u op zoek naar een deskundig bedrijf voor uw evenementen vervoer? BQ Duiker & Duiker is een doorgewinterde dienstverlener in uitzonderlijk transport. Wij laden, vervoeren en lossen voor grote en kleine evenementen door Nederland en heel Europa. Denkt u daarbij aan hekken, tenten, koelcontainers, toiletunits, podia en installaties maar ook hele roadshows. Of het nu gaat om circusevenementen, sportevenementen of muziekevenementen: met onze hypermoderne vrachtwagens en hijskranen kunnen wij elke klus aan. Wij garanderen u een snelle en accurate aanvoer, afvoer en plaatsing, zodat geen kostbare tijd verloren gaat.

Evenementen transport met de beste auto’s en de beste chauffeurs
Voor elk transport de juiste truck. In ons uitgebreide wagenpark en kranenpark hebben wij materieel dat speciaal is ontwikkeld voor vervoer van alles wat met uw evenement te maken heeft. Ook jumbo formaten. BQ Duiker & Duiker regelt elk hoogtetransport, breedtetransport en lengtetransport. Wanneer u maar wilt. Wij beschikken over alle typen autolaadkranen, mobiele telekranen en torenkranen voor uw evenementen vervoer. Onze vrachtwagens zijn toegerust met een tracking en tracing systeem. Onze deskundige mensen brengen uw goederen en materieel vanaf het vertrekpunt tot aan de bestemming.

Voorbereiding vervoer evenementen
Voordat het konvooi daadwerkelijk de weg op kan, is er een goede voorbereiding nodig. BQ Duiker & Duiker kan de opdracht voor een deel of compleet op zich nemen. Bij de planning kunnen vooronderzoek, de werkvoorbereiding en de transportbegeleiding, alsmede een onsite inspectie horen. Routeverkenningen werken wij uit voor Nederland en Europa. En tot slot zorgen wij dat al het papierwerk in orde is, inclusief de benodigde ontheffingen. Dat geeft u de zekerheid van een zorgeloos evenementen transport.

Meer weten over evenementen vervoer? Neem dan contact op met 020-636 02 03.