Afdrukken

Transport planning uitbesteden

exact met welke factoren zij rekening moeten houden. Zo bespaart u met de uitbesteding van de planning veel kosten, tijd en ergernis.

Wat kunnen wij concreet voor u doen?
De transport planning uitbesteden, geeft u de ruimte voor andere belangrijke activiteiten. Wij plannen voor u de transportopdrachten en uw beschikbare vrachtwagens in. Hiermee houden wij rekening met retourladingen. Wij beschikken over alle kennis van de wetgeving die voor het wegvervoer in Nederland en de Europese landen geldt. Daardoor zijn de geplande rijtijden, rusttijden, laadtijden en lostijden altijd juist en komen de chauffeurs niet voor nare verrassingen te staan. Bij de uitbesteding van de planning hoort tevens de opmaak van alle vereiste documenten. Uiteraard doen wij dit ook voor u.

Transportplanning uitbesteden voor uitzonderlijk transport
Bij de planning van een exceptioneel transport, zorgt BQ Duiker tevens voor het vooronderzoek, werkvoorbereiding, een onsite inspectie, een routeverkenning en  de vereiste transportbegeleiding. Daarbij maken wij alle benodigde papieren in orde.

Wilt u uw transport planning uitbesteden en zoekt u daarvoor een deskundig transportbedrijf? Bel dan vandaag nog met 020-636 02 03 voor de mogelijkheden.