• wegtransport

  Alle soorten vrachtwagens en opleggers
  Transportbegeleiding
  Contract transport
 • contract transport /
  dedicated transport


  wij rijden voor u in vrachtwagens desgewenst volledig in uw bedrijfskleuren en -stijl.
 • Speciaal transport

  Lang, breed, hoog, zwaar en extra zwaar:
  alles kunnen we vervoeren.
 • kraanverhuur

  De juiste kraan voor iedere specifieke klus:
  vraag ons om advies!

  Autolaadkranen
  Mobiele telekranen
  Mobiele torenkranen
  Incidenteel inzetbaar en op contractbasis
 • Voor iedere branche en iedere klus

  Van zorginstellingen tot overheden en van klusbedrijven tot internationale ondernemingen.
Afdrukken

Transport silo’s en opslagtanks in Nederland en Europa

Voor speciaal transport moet u bij BQ Duiker & Duiker zijn. Wij vervoeren elke opslagtank en silo ongeacht het formaat. In beladen of onbeladen toestand. Bij ons is niets te breed, te hoog of te lang. Wij laden en transporteren opslagtanks en silo’s voor alle sectoren, waaronder de bouw, de chemische industrie en de levensmiddelenindustrie.

Transport silo’s en opslagtanks met gecertificeerd materieel
Vrachtwagens die worden ingezet voor speciaal transport zoals silo’s en opslagtanks, moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Alle auto’s, aanhangers en diepladers van BQ Duiker & Duiker beantwoorden hieraan en gaan de weg op met de juiste certificaten. In elke auto zit bovendien een tracking en tracing systeem, zodat wij u op elk gewenst moment kunnen berichten waar de wagen met uw lading zich bevindt. Tel daarbij op de begeleiding van deskundig en ervaren personeel en u hebt de ideale combinatie voor een veilig en probleemloos vervoer.

Compleet pakket voor transport silo’s en opslagtanks
Bij een speciaal transport komt het een en ander kijken. BQ Duiker & Duiker levert enkelvoudige transporten en totaalprojecten. Wij doen - indien nodig - voor u het vooronderzoek, de werkvoorbereiding, de transportbegeleiding en een onsite inspectie. Bovendien voeren wij routeverkenningen uit voor binnenland en buitenland. Natuurlijk maken wij ook alle benodigde papieren en ontheffingen voor u in orde. Zo hebt u er geen omkijken naar.

Zoekt u een betrouwbaar en slagvaardig transportbedrijf? Bespaar tijd en bel meteen 020-636 02 03. Ons team staat voor u klaar.