• wegtransport

  Alle soorten vrachtwagens en opleggers
  Transportbegeleiding
  Contract transport
 • contract transport /
  dedicated transport


  wij rijden voor u in vrachtwagens desgewenst volledig in uw bedrijfskleuren en -stijl.
 • Speciaal transport

  Lang, breed, hoog, zwaar en extra zwaar:
  alles kunnen we vervoeren.
 • kraanverhuur

  De juiste kraan voor iedere specifieke klus:
  vraag ons om advies!

  Autolaadkranen
  Mobiele telekranen
  Mobiele torenkranen
  Incidenteel inzetbaar en op contractbasis
 • Voor iedere branche en iedere klus

  Van zorginstellingen tot overheden en van klusbedrijven tot internationale ondernemingen.
Afdrukken

Transport grafische machines

Grafische machines vervoeren is werk voor professionals. Wij lossen al uw logistieke problemen op. Of het nu gaat om grote of kleine grafische machines, wij vervoeren elke grafische machine voor u. In Nederland en andere Europese landen. Ook laden en lossen is voor ons geen probleem. Onze vrachtwagens zijn voorzien van de juiste laadkranen en hulpmiddelen. Onze zeer capabele mensen zorgen dat uw grafische machine veilig en vlot op de plaats van bestemming arriveert. Uiteraard kunnen we ook zorg dragen voor het interne transport van uw machines. Zo hebt u geen zorgen over het transport van uw grafische machines.

Voorbereiding
Bij het transport van zeer grote grafische machines, spreken we van speciaal vervoer. Wij kunnen alle voorbereidingen voor u verzorgen. Ook het papierwerk en de vereiste ontheffingen nemen wij voor onze rekening.

Ontdek wat BQ Duiker & Duiker voor u kan betekenen. Vraag hier een GRATIS en vrijblijvende offerte aan voor het transport van uw grafische machines. U ontvangt dan direct een aanbod met onze voordelige tarieven. U kunt ook bellen met 020-636 02 03. Wij zijn u graag van dienst.