• wegtransport

  Alle soorten vrachtwagens en opleggers
  Transportbegeleiding
  Contract transport
 • contract transport /
  dedicated transport


  wij rijden voor u in vrachtwagens desgewenst volledig in uw bedrijfskleuren en -stijl.
 • Speciaal transport

  Lang, breed, hoog, zwaar en extra zwaar:
  alles kunnen we vervoeren.
 • kraanverhuur

  De juiste kraan voor iedere specifieke klus:
  vraag ons om advies!

  Autolaadkranen
  Mobiele telekranen
  Mobiele torenkranen
  Incidenteel inzetbaar en op contractbasis
 • Voor iedere branche en iedere klus

  Van zorginstellingen tot overheden en van klusbedrijven tot internationale ondernemingen.
Afdrukken

Machine transport en machines verplaatsen

Het transport van machines (ook intern) moet zorgvuldig gebeuren. BQ Duiker & Duiker is met ruim 80 jaar ervaring dé expert op het gebied van het vervoeren en verplaatsen van machines en machineplateaus. Of het nu gaat om transport van landbouwmachines, industriële machines of computerapparatuur: wij transporteren en verplaatsen machines voor elke branche. Vanuit grote en kleine ruimtes. Zelfs de zwaarste apparaten vervoeren wij probleemloos voor u naar hun eindbestemming. In binnenland en buitenland. Zo hebt u geen zorgen over uw machinetransport.

Uw machine transport met ons materieel en onze mensen
Ons wagenpark bestaat uit hypermoderne vrachtwagens, autolaadkranen en hulpmiddelen, speciaal ontworpen voor het transport van machines. Alles voorzien van de juiste certificaten. Elke vrachtwagen is uitgerust met een tracking en tracing systeem. Ons deskundig en ervaren personeel werkt zeer secuur. Zij begeleiden uw transport en de plaatsing van de machines van het begin tot het eind. Zo bent u ervan verzekerd dat de hele operatie vlekkeloos verloopt.

Voorbereiding machine transport
Bij BQ Duiker & Duiker kunt u terecht voor transport en plaatsing van losse machines of een totale productie-unit. Wij kunnen het transport van machines geheel of gedeeltelijk voor u verzorgen. Voordat het transport daadwerkelijk start, nemen wij het volledige traject tot in alle finesses met u door. Vervolgens maken wij samen met onze specialisten een draaiboek voor het karwei. Zijn er meerdere partijen betrokken bij het transport en de plaatsing van uw machines? Wij kunnen tevens de coördinatie van het werk op ons nemen.

Zoekt u een betrouwbaar transportbedrijf voor uw machinetransport? Bel nu 020-636 02 03 voor een afspraak.