• wegtransport

  Alle soorten vrachtwagens en opleggers
  Transportbegeleiding
  Contract transport
 • contract transport /
  dedicated transport


  wij rijden voor u in vrachtwagens desgewenst volledig in uw bedrijfskleuren en -stijl.
 • Speciaal transport

  Lang, breed, hoog, zwaar en extra zwaar:
  alles kunnen we vervoeren.
 • kraanverhuur

  De juiste kraan voor iedere specifieke klus:
  vraag ons om advies!

  Autolaadkranen
  Mobiele telekranen
  Mobiele torenkranen
  Incidenteel inzetbaar en op contractbasis
 • Voor iedere branche en iedere klus

  Van zorginstellingen tot overheden en van klusbedrijven tot internationale ondernemingen.
Afdrukken

Transport damwand

BQ Duiker & Duiker heeft zich gespecialiseerd in het transport van damwand en damwandprofielen van staal en kunststof. U kunt ons inhuren voor het vervoer van grote en kleine damwand(profielen). Zelfs de allergrootste maat is voor ons geen probleem. Wij vervoeren en hijsen binnen Nederland en in alle Europese landen.

Uw damwand transport met ons materieel en onze mensen
In ons wagenpark bevinden zich speciaal ontwikkelde vrachtauto’ s, autolaadkranen, telekranen, mobiele torenkranen en hulpmiddelen voor het transport van damwand(profielen). Wij werken met degelijk, goed onderhouden materieel dat aan alle strenge eisen voldoet. Bovendien is elke auto voorzien van een handig tracking en tracing systeem. Zo kunnen wij u op elk moment informeren over de locatie van uw vracht. Onze chauffeurs en machinisten zijn goed opgeleid en zeer ervaren. Zij zorgen ervoor dat het transport van de damwanden succesvol verloopt.

Voorbereiding damwanden transport
U kunt grote en kleine vrachten damwand door ons laten vervoeren. Wij kunnen voor u alleen het vervoer verzorgen of de totale klus. Wat u maar wilt. Voor de aanvang van het werk nemen onze mensen eerst de route door, zodat er voor u geen onverwachte problemen en vertragingen ontstaan. Mocht er onderweg toch een calamiteit ontstaan, dan vindt BQ Duiker & Duiker altijd een geschikte oplossing. Op ons kunt u rekenen.

Wilt u meer informatie over transport van damwand? Neem dan direct contact op met een van onze deskundigen op 020-636 02 03.